Behandlinger

MAKE UP - STYLING

Hos oss tilbyr vi både makeup og styling i samarbeid med Lucky Look og freelance makeup artist.

LEDLYS TERAPI

Vi benytter LED-lys apparat fra Genosys, som er en profesjolle hudpleie- og mikronålserie. Produsert i Sør-Korea.

LASER HÅRREDUKSJON

Vi bruker Soprano Ice, FDA godkjent diodelaser for å redusere uønsket hårvekst. Laserlyset absorberes av melaninet (fargestoffet) i hårsekkene og omdannes til varme. Da behandlingen foregås i bevegelse bygges denne varmen gradvis opp, noe som gir en nær mindre smerter/ubehag.

KJEMISK MEDISINSK PEELING

Kjemisk peel er metoder for å «fornye» huden på. Dette gjør man ved å lage en kontrollert overfladisk skade i huden, med ulike virkestoff som har en lavere PH enn hudens egen.

HYDROJELLY MASK OG JELLYMASK

Hydrojelly mask er en ny generasjon peel-of masker. Maskene inneholder elektrolytter og består av hovedsakelig av utvalgte alger. Hydrojelly masker skaper en vakuumlignende forsegling, slik at næringsstoffene lettere trenger inn i huden. Dette gi et dypere og fullstendig opptak av de næringsrike ingrediensene.

HydraFacial bruker patentert teknologi for å rense, trekke ut og hydrere.

HVA ER PB SERUM

PBserum Medical er en superbehandling med enzymer vi allerede har i kroppen, og den er 100% naturlig.

FILLER INJEKSJONER

Filler er hyaluronsyre som er sammensetning av to ulike naturlige disakkarider, -sukkerstoffer som binder store mengder fuktighet. Sukkermolekylet finnes naturlig i huden, i leddvæske og i væsken i øyet.

BRYNSLAMINERING

Hvis du synes microblading høres litt for skremmende ut, kan «brow lamination» kanskje være det perfekte kompromisset.

VIPPELØFT

Er en metode for hårfjerning som er spesielt godt egnet for hår i ansiktet og til forming av bryn. Ved hjelp av en tynn tråd rives hårende ut. Sidn håret fjernes med roten har threading generelt lengre varighet enn andre hårfjerningsmetoder der bare deler av håret fjernes.

SKLELOSERING

Skleroseringen er en metode som fjerner sprengte blodkar. Middelet virker lokalirriterende og forårsaker at blodkaret klapper sammen. Behandlingen kan redusere eller fjerne synlige utsprengte blodkar. Men den forebygger ikke dannelse av nye. Det kan være nødvendig med flere behandlinger, det avhengig av problems omfang og ønsket resultat. Behandlingen benyttes i hovedsak på overfladiske årer, og kan ikke benyttes på dype vener eller åreknuter. Det anbefales heller laser eller kirurgi.

SKINBOOSTER

Det er ”lillesøsteren” til filler. Skinbooster ”smører huden innenfra”. Den blir satt inn under huden i dråpeform. Ved å fylle på (etterfylle) hyaluronsyre under huden, gjenopprettes hudrobalansen, og huden begynner å produsere elastin og kollagen og kollegan. Dette er med på å øke hudens struktur og elastisitet. Behandlinger med skinbooster er vitenskapelig dokumentert for å øke hudens kvalitet, og burkes blant annet til å forynge ansikt, hals, bryst og hender.

MICRONEEDLING SKINPEN

SkinPen eller CIT står for «Collagen Induction Therapy» eller Kollagen Stimulerende Behandling. Medisinsk microneedling har dokumentert effekt og brukes til hudfornyelse, behandling av pigmentering, ansiktsrynker, akne-arr og strekkmerker. Dette er en veldig populær behandling grunnet resultater, og gir også en flott glød.

MICROBLADING PHIBROWS

SkinPen eller CIT står for «Collagen Induction Therapy» eller Kollagen Stimulerende Behandling. Medisinsk microneedling har dokumentert effekt og brukes til hudfornyelse, behandling av pigmentering, ansiktsrynker, akne-arr og strekkmerker. Dette er en veldig populær behandling grunnet resultater, og gir også en flott glød.

MESOTERAPI

Mesoterapi er et annet alternativ for å gi huden din en skikkelig vitaminboost som reduserer rynker, slapp hud, tilfører fuktighet, reduserer strekkmerker og cellulitter eller motvirker hårtap.