LASER HÅRREDUKSJON

Vi bruker Soprano Ice, FDA godkjent diodelaser for å redusere uønsket hårvekst. Laserlyset absorberes av melaninet (fargestoffet) i hårsekkene og omdannes til varme. Da behandlingen foregås i bevegelse bygges denne varmen gradvis opp, noe som gir en nær mindre smerter/ubehag.

Behandlingen kan trygt benyttes på de fleste hår- og hudtyper, men generelt gjelder det at jo mørkere hår og lysere hud desto raskere resultat. Hvitt og grått hår reagerer ikke på behandlingen ettersom hårsekkene må inneholde melanin.

Vi i Art of beauty clinic anbefaler at du bestiller en gratis konsultasjon før behandlingen, slik at du får svar på alt du lurer på angående hårfjerning med laser. Du og kan til og med ta en prøve for å kjenne hvordan det føles. Du er velkommen!

Før behandling

Har du hudsykdommer i området som skal behandles, tar medisiner som gjør huden ømfintlig mot laser, eller er gravid og ammer kan du ikke utføre behandlingen. I tillegg er det viktig at du unngår sol, ikke voksing/napping av hårroten før behandling. Du bør også barbere området du ønsker å behandle dagen før du kommer til oss.

Etter behandling

Etter behandlingen kan huden være litt rød, men dette går som regel over etter 1-3 timer. Noen kan oppleve «nupper» av hårsekkene som kommer til å falle ut. Enkelte kan også oppleve å få så kviser, særlig i ansiktet. Men dette er en kortvarig reaksjon som kommer etter behandlingen. Det er viktig å ikke utsette det behandlede området mot sollys. Det er en fordel å bruke fuktighetskremer på området som er behandlet for å bevare fuktigheten i huden.

Hvordan behandlingen utføres?

Behandlingen starter med at området blir påført ultralydgele. Dette fordi det reduserer smerte/ubehag og øker laserens evne til å trenge igjennom huden. Laserlyset blir absorbert av det mørke pigmentet i hårs og ned til hårsekken. Vår modere laser benytter teknologi som reduserer denne følelsen ved at den kjøler ned huden. Hos oss kjøler vi hudområdet før, under og etter behandlingen for å redusere smerten og rødme.

Lyspulsene fra laseren er svært kortvarige, men føles som små «stikk» og varme.

Vi vil under hele behandlingen forsikre oss om at du ikke føler ubehag.

Resultatet

Hårrøttene ødelegges ved temperaturer omkring 70-80°C. Håret faller gradvis bort etter 1-3 uker.

2-3 uker etter behandlingen ser man et merkbart resultat ved at 60-80% av hårstråene er løsnet.

Hvor mange behandling det kreves er avhengig av hvilken området som skal behandles og hvilken hår- og hudtype du har. Derfor må du regne med å ta noen behandlinger, med et intervall på 4-8 uker, avhengig av kroppsområde. Det er derfor viktig å overholde behandlingsplanen for å oppnå best resultat.

Sliter du med inngrodd hår anbefaler vi laserbehandling. Huden blir myk og hårfri.

Ønsker du å slippe barbering, sår og irritert hud? Anbefaler vi laserbehandling på det sterkeste.