MESOTERAPI

Mesoterapi er et annet alternativ for å gi huden din en skikkelig vitaminboost som reduserer rynker, slapp hud, tilfører fuktighet, reduserer strekkmerker og cellulitter eller motvirker hårtap.

Det er en effektiv behandling for alle som ønsker naturlige resultater, samtidig som man oppnår en sunn og frisk hudkvalitet.
Mesoterapi består av ulike ingredienser i form av hyaluronsyre, vitaminer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter. Ingrediensene i mesoterapi virker både hudoppstrammende og fuktighetsgivende, samtidig som de har en reparerende og beroligende effekt på huden.

Mesoterapi kan utføres i ansiktet, på halsen og brystet, på hendene, magen, rumpe og lårene, samt i hodebunn, alt etter hva du ønsker å behandle.

Før behandling

Under første konsultasjon vil du få all nødvendig informasjon. Samtidig vil vi i felleskap vurdere hva du trenger hjelp til og hva du kan forvente å oppnå med mesotarapi som i prinsippet passer for alle hudtyper. Er du gravid eller ammer, har diabetes, allergisk mot ulike ingredienser, nedsatt immunforsvar eller infeksjon/betennelse kan du ikke utføre behandlingen.

Etter behandling

Huden blir rød og irritert de første timene og kanskje par dager etter behandling. Noen kan også oppleve å få små blåmerker der nålen er blitt stukket inn, og noen får småblødninger. Enkelte synes også at huden blir svært tørr de første dagene før næringsstoffene får tid til å virke. Alt dette går vanligvis over etter noen få dager. Det er viktig å unngå å irritere huden ytterligere den første tiden etter behandlingen. Unngå å sole deg, og du bør også unngå hard fysisk trening det første døgnet etterpå.

Hvordan utføres behandlingen?

Mesoterapi utføres ved hjelp av en tynn nål som gir små og lette stikk i hudens overflate. Kombinasjonen av alle disse stikkene, sammen med de ulike næringsstoffene i mesoterapi blandingen, er med på å stimulere hudens egne kollagen slik at huden får en lett og naturlig oppstramming. Hvorvidt man synes det er ubehagelig eller smertefull er nok ganske individuelt, og det kommer også litt an på hvilket område på kroppen som skal behandles. Man kjenner de overfladiske stikkene, og i tillegg at det kan svi litt, vil noen synes det er litt vondt også, spesielt der man har tynn hud.

Hvor lang tid man bruker på behandlingen, er avhengig av hvor stor område som skal behandles. Mesoterapi kan utføres med ulike metoder.

Resultatet

Effekten kommer ganske umiddelbart, men som oftest blir resultatet mest synlig en til to uker etter behandlingen. Huden vil se friskere ut, få mye glød og spenst.

Det anbefales flere behandlinger som en kur, for en mest mulig langvarig effekt. Etter en fullført kur anbefales det å ta en vedlikeholdsbehandling i ny og ned for å opprettholde resultatet. I tillegg anbefaler vi å kombinere mesotarapi med andre behandlinger som kjemiske peelinger og microneedling, som gir fantastiske resultater.