Make-up/styling

Hos oss tilbyr vi både makeup og styling i samarbeid med Lucky Look og freelance makeup artist.

Sminke og hårstyling til bryllup, konfirmasjon, og fest. Skal du på jobbmøte, konferanse, photoshoot, intervju eller bare trenger en flott makeup eller styling, så tar vi oss av dette.

Vi unner deg en nydelig og holdbar makeup og hårstyling.

Unn deg selv litt hverdagsluksus. Velkommen til vår klinikk!

Vi reiser ut til deg!

Ved enkelte anledninger er det ikke alltid like lett å komme seg inn til salong. Vår freelance makeup artist og frisør som er godt vant med å jobbe ute på location. Ved disse anledninger kommer vi til deg hvor du måtte trenge oss.

Ta kontakt for mer informasjon.

Threading (trådbehandling av uønsket hår)

Er en metode for hårfjerning som er spesielt godt egnet for hår i ansiktet og til forming av bryn. Ved hjelp av en tynn tråd rives hårende ut. Sidn håret fjernes med roten har threading generelt lengre varighet enn andre hårfjerningsmetoder der bare deler av håret fjernes.

Behandlingen kan oppleves noe ubehagelig, sammenlignet med napping av hår eller øyebryn. De fleste opplever at threading er mindre ubehagelig enn napping, fordi fjerning av hår med tråd er mye raskere enn napping, ubehaget er derfor kortvarig. Ved voksing må man vente til håret vokser ut, før man kan vokse håret vekk igjen. Med ved hjelp av threading fjernes selv de minste hår.

Områder vi utfører threding på er:

  • Ansiktet
  • Deler av ansiktet
  • Forming av bryn
  • Hals

Før behandling

Threading er ufarlig behandlingen, men det er viktig at huden i området som skal behandles er uten sår, infeksjoner eller betennelse. Eksfolier gjerne et par dager i forveien av timen din og et par dager i etterkant, slik forebygger man inngrodde hår.

Etter behandling

Threading er i prinsippet uten bivirkninger, men du kan midlertidig få litt rødfarge i området som har blitt behandlet.

Etter hårfjerning anbefaler vi å unngå sol i 24 timer og vær flink med å påføre solfaktor. Noen reagerer også på å svette etter behandlingen, og det kan være lurt å vente 24 timer med å holde et høyt aktivitetsnivå.

Hvordan utføres behandlingen?

Vi prepper området som vi skal utføre therading på først med en rens som renser området, fjerner fett og smuss. Deretter gjennomfører vi behandlingen med en tynn tråd på ønsket området. Når hårene er fjernet påfører vi ulike produkter som pleier huden. Threadig er svært hygienisk. Ingen andre instrumenter enn selve tråd kommer bort i huden, og tråden kastes etter bruk

Resultatet

Huden etterlates ren og smidig etter en threading-behandling, og et godt alternativ til å nappe og forme brynene. Varighet på behandlingen er mellom 4-6 uker. Det varierer fra person til person hvor fort hår vokser.

Del innlegg:

juni 2024
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Siste innlegg
Kategorier