Om oss

ART OF BEAUTY CLINIC

Vår filosofi; kvalitet gir varig verdi.

Hvem er vi?

Art of beauty clinic er en profesjonell medisinsk skjønnhetsklinikk som tilbyr effektive, godt dokumenterte behandlinger, produkter og tjenester. Våre behandlere er opptatt av å hjelpe deg med å nå dine mål, forbedre din selvfølelse, og velvære.

Klinikkens konsept er å framheve det naturlige ut ifra din alder, analyse, anatomi, hudkvalitet og dine ønsker.

Målet vårt er at du som kunde skal føle deg som en forfinet utgave av deg selv. Gjennom en uforpliktende konsultasjon kommer vi sammen fram til det behandlingsforløpet og produktene som passer best for deg. Alle er hjertelig velkomne til en gratis konsultasjon hos oss!

Klinikken ligger sentralt i Råde, i samme lokal som Lucky Look frisørsalong. Det er kort vei til E6, og det er tilgang til kollektivtransport (buss og tog) i nærheten av klinikken. Det er også gratis parkeringsplass hos oss.

Velkommen til oss!

Våre samarbeidspartnere

Ansatte

Trifa Qadri
Trifa Qadri
Bayan Khoshdil
Bayan Khoshdil
Dr. Ove Andre Bjerkan
Dr. Ove Andre Bjerkan
Trifa Qadri

Trifa Qadri

MAKEUP ARTIST

Hun er utdannet makeup artist på FACE Stockholm og frisør på Adam & Eva. 
Hun har jobbet i bransjen siden 2012, og har en svært bred bakgrunn som freelance makeupartist i dag. 
Trifa er lidenskapelig opptatt av kvalitet og helhetlig resultat. Hun er nøye og har høy kompetanse i faget sitt.  
Trifa tar kunder etter forespørsel. 
Bayan Khoshdil

Bayan Khoshdil

KOSMETISK DERMATOLOGISK SYKEPLEIER

Bayan er offentlig godkjent sykepleier og har 10 års erfaring innen yrket. Hun har videre utdanning som kosmetisk sykepleier og har derfor en høy faglig kompetanse.

Bayan har gått en rekke kurser innen faget, men også Microblading som hun har stor lidenskap for. Hun er opptatt av å utvikle seg faglig og går regelmessig på kurser og seminarer.

Bayan har en stor interesse for hudhelse og er opptatt av at du som kunde får en riktig og individuell behandling som er tilpasset ditt behov. Hun ønsker at du som kunde skal følge deg vel når du kommer til henne. Samt opptatt av å fremheve det naturlige skjønnheten ved deg!

Bestiller du time hos Bayan så møter du en behandler som jobber hele tiden for at du som kunde skal få den beste løsningen og du blir alltid møtt med et smil og masse kunnskap.

Dr. Ove Andre Bjerkan

Dr. Ove A. Bjerkan

Faglig ansvarlig lege

Dr. Bjerkan er en av landets spesialister innen estetisk medisin og injeksjoner.

Han har svært lang fartstid innen filler- og muskelrelakserende behandlinger og jobber i tillegg med å undervise Leger, Tannleger og Sykepleiere innen estetiske injeksjoner ved Amabilis Academy hvor han er utdanningsansvarlig.

Dr.Bjerkan mest opptatt av god og riktig pasientbehandling. Dette er han flink til å formidle videre til elevene for å skape sunne og gode holdninger til fremtidens behandlere.